Skapa din egna keramik.

Nu ska augusti strax gå över till september och det innebär att mina kurser i keramik startar. Hösten är för mig på många plan en nystart, luften är klarare, svampsäsongen är i full rulle och mörkret kryper närmare husknuten. Vilket jag tycker är mysigt, stora koppar te och varma filtar.

Lera är ett fantastiskt material att jobba i. Det kräver sitt tålamod och kunskap att bemästra. Därför vill jag dela med mig av glädjen jag finner i att arbeta i detta material. I min verkstad arbetar jag i stengodslera, som ger en stöttålig och vattenavvisande keramik.

Det finns kurser för alla, för nybörjaren och dig som vill fördjupa dig i keramik.


Kickstarta helgen med veckans härligaste kurs, Aw-kursen. Varje deltagare kommer skapa en egen uppsättning av bruksgods i uppläggnings/serverings syfte. Till fredagsmyset eller helgmiddagen. 

Vad sägs om att skapa ditt egna adventsmys eller pynt inför jul i din alldeles egna keramik?

Det finns kurser med teman och kurser som inte riktar sig mot speciellt område. Varje kurs är alltid individstyrd och deltagarna skapar utefter sina behov och idéer. Men jag som handledare vill att kurserna skall innehålla olika tekniska moment utefter deltagarens kunskap, mål och erfarenhet.

Låter det intressant?

Det är en fantastisk känsla att hålla i sin egen tillverkade keramik.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: