EN KVÄLL FYLLD AV VÄNSKAP

För några veckor sedan besökte vi Amanda och Dante på deras gård utanför Umeå för en kräftskiva. Ohej vad roligt, alla våra vänner samlades, vi skrålades och rensade kräftor.

Solbacksgården är en sådan fin gård & Amanda och Dante grejar med så härliga saker. Därför kan jag inte låta bli att lämna kameran hemma. Nytt sedan vi besökte dem sist är deras tunnelväxthus. Här är det fokus på självförsörjning i alla slags former, men framförallt på grödor och kött. I tidiga september när frosten bara hunnit visa sig lite blygt, stod dahliorna fortfarande stolt och grönsakerna frodades i deras bäddar.

Det ska bli väldigt roligt att ha dem gästandes på vår egna mini-höstmarknaden/öppet på logen i oktober.

Allt gott!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: