Nyheter

Keramiksläpp i webshoppen på fredag.

Nu är det tid för stora och varma koppar te. Samtidigt tycker jag att det är härligt att vara ute och greja på gården i den klara luften. Hösten är en stor favorit hos mig, men våren och sommaren är svårslagna. Nu fyller jag på webbutiken med höstig keramik, koppar, skålarm vaser och en massa andra godsaker.

Här är några av alla saker som kommer uppdatera webbutiken.

Det finns fortfarande plats för beställningar inför jul, vill du ge bort en personlig present i år, mejla mig.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: