Höstmarknad på Logen

Oktober kan vara en månad av gråa mornar men med soliga dagar. Eller dagar av regn och rusk. Det går aldrig riktigt att veta hur månaden ter sig, tycker jag. För att ta vara på hösten och denna vackra säsong som den faktiskt är, vill jag hålla öppet på logen med en mini-marknad! Vår egna skördefest/höstmys.

Jag vill skapa en inspirerande helg, med logen prydd i höstskrud och med gäster som kompletterar mitt egna sortiment. Jag tänker more is more och jag är redan igång med att skapa utsmyckningarna.

Save the date 22-24 Oktober

ÖPPETTIDER:

FREDAG 16-20

LÖRDAG 10-16

SÖNDAG 10-16

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: