Om

Linnéa Öberg heter jag och det är jag som ligger bakom Design Andra Bullar, bor och är verksam i Örnsköldsvik. I vackra Höga kusten.

Jag finner mycket inspiration ifrån naturen härikring. Brinner för keramik, men jobbar gärna med pennor & papper och andra tekniker.

Linnéa Öberg

Det är otroligt roligt att se hur sortimentet växer år för år. Jag är verkligen stolt över mina produkter. Vilket jag oxå tror återspeglas i dem.

Det var självklart att starta företag, jag har alltid tillbringat mycket tid till skapande & försäljning ända sedan barnsben. Jag har alltid varit driven och arbetat mot mina egna mål.

– Linnéa Öberg

Godkänd för F-skatt.

Just namnet Design Andra Bullar kommer faktiskt ifrån mitt första tryck, Andra Bullar som då var på hobby nivå. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det.

För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och skapande.

-Linnéa Öberg

Här är Linnéas första mönster, ANDRA BULLAR som hängt med mer eller mindre sedan 2015.


Våren 2018 tog Linnéa Yrkesexamen till Keramiker, detta har varit en stor satsning för hennes egen del i sitt skapande. Nu driver hon en keramikverkstad strax utanför centrala Örnsköldsvik. Där drivs produktion i keramik samt kurs och evenemang i anknytning till keramiken magiska värld. Är du intresserad av keramik och vill testa? Klicka på knappen nedan för att få all information om kommande kurser.

Alla foton är tagna av mig eller av fotograf i min tjänst.