Om

Det är Linnéa Öberg som ligger bakom Design Andra Bullar, bor och är verksam i Örnsköldsvik, Höga kusten.

Jag finner mycket inspiration ifrån naturen härikring. Brinner för keramik, men jobbar gärna med pennor & papper och andra tekniker.

Linnéa Öberg

Det är otroligt roligt att se hur sortimentet växer år för år. Jag är verkligen stolt över mina produkter. Vilket jag oxå tror återspeglas i dem.

Det var självklart att starta företag, jag har alltid tillbringat mycket tid till skapande & försäljning ända sedan barnsben. Jag har alltid varit driven och arbetat mot mina egna mål.

– Linnéa Öberg

Godkänd för F-skatt.

Just namnet Design Andra Bullar kommer faktiskt ifrån mitt första tryck, Andra Bullar som då var på hobby nivå. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det.

För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och skapande.

-Linnéa Öberg

Här är Linnéas första mönster, ANDRA BULLAR som hängt med mer eller mindre sedan 2015.


Våren 2018 tog Linnéa Yrkesexamen till Keramiker, detta har varit en stor satsning för hennes egen del i sitt skapande. För tillfället fokuseras det på ordna maskiner & lokal för framtida verkstad. Sedan skall drejskivan snurras igen!

Nu när keramiken ligger i dvala får kreativiteten utlopp i annat. ”Jag har varit produktiv i mönster och illustrationer. Exakt som mitt intresse för färg och form började, men mitt keramik behov är i törst. Men det är viktigt att längta.” säger Linnéa.