Mathantverk möter perfekt kombo

Jag har några få, men noga utvalda samarbetspartners när det kommer till återförsäljning av min keramik, tapet.

Keramikfat tillverkat i grå lera med transparent glasyr.

Matatudio S20 är en av mina färskaste sammarbetspartners. Här har vi noga valt ut några av mina personliga favoriter till fat. Det är otroligt roligt att möta mathantverket i bruksvänlig keramik.
En kombo som jag tror starkt på, som till exempel en Hantverks tillverkad ost kan enligt mig inte serveras på något mer passande än ett handtillverkat fat i stengods. 2st olika sidor av tradition av skapande, kunskap och känsla som båda förhöjer den andre.
Det är sånt som får mig att vara nöjd med mitt jobb som keramiker.

Keramik för alla tillfällen, ostbrickor, skål och uppläggningsfat. Själv gillar jag bland annat att använda ostfaten till kakor, ost och har ett sådant fat på diskbänken med diskmedelspumpen och dylikt.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: