Hem

Kommer snart

Den Norrländska naturen möter hemmet.

Bakom hantverket

Mina tankar.

Jag vill driva traditionen av hantverk, dess glädje och kunskap framåt. På ett modernt vis, med mina tankar och ideér.

Jag har hittat min passion i hantverket, dess historia, funktionalitet och värde av att dela. Dela på kunskap, glädje och inspiration. Keramiken ligger mig varmt om hjärtat och att forma & bygga med händerna. Arbeta med faktiska saker, som går att ta på. Det finns mycket mer än bara keramik som är givande att arbeta med. Jag ger mig inga begränsningar i mitt sätt att uttrycka mig och skapa.

Inspiration

Den hittar jag i naturen här i mitten av Norrland. Bland våra norrländska berg, i de djupaste tjärnar och öar längs med kusten.

Den lilla Keramik verkstaden

Strax utanför Örnsköldsvik driver jag min keramik verkstad. Här jobbar jag med Stengodslera, en högbrännande lera som ger hållbara keramik föremål. Hos mig står form och funktion i fokus. Med en tidlös design och händer som skapat av känsla.

Nyheter

Senaste blogg inläggen.

  • Höstmarknad på Logen
    Oktober kan vara en månad av gråa mornar men med soliga dagar. Eller dagar av regn och rusk. Det går aldrig riktigt att veta hur månaden ter sig, tycker jag. För att ta vara på hösten och denna vackra säsong som den faktiskt är, vill jag hålla öppet på logen med en mini-marknad! Vår egnaFortsätt läsa ”Höstmarknad på Logen”
  • Nyheter
    Keramiksläpp i webshoppen på fredag. Nu är det tid för stora och varma koppar te. Samtidigt tycker jag att det är härligt att vara ute och greja på gården i den klara luften. Hösten är en stor favorit hos mig, men våren och sommaren är svårslagna. Nu fyller jag på webbutiken med höstig keramik, koppar,Fortsätt läsa ”Nyheter”
  • EN KVÄLL FYLLD AV VÄNSKAP
    För några veckor sedan besökte vi Amanda och Dante på deras gård utanför Umeå för en kräftskiva. Ohej vad roligt, alla våra vänner samlades, vi skrålades och rensade kräftor. Solbacksgården är en sådan fin gård & Amanda och Dante grejar med så härliga saker. Därför kan jag inte låta bli att lämna kameran hemma. NyttFortsätt läsa ”EN KVÄLL FYLLD AV VÄNSKAP”

Vill du gå keramik kurs?

Eller vill du förgylla någons stora dag med keramik?

Jag har massor med färdiga förslag som passar de flestas intressen och vill du skapa ett eget upplägg är det inget problem!

%d bloggare gillar detta: