Hem

Kommer snart

Den Norrländska naturen möter hemmet.

Bakom hantverket

Mina tankar.

Jag vill driva traditionen av hantverk, dess glädje och kunskap framåt. På ett modernt vis, med mina tankar och ideér.

Jag har hittat min passion i hantverket, dess historia, funktionalitet och värde av att dela. Dela på kunskap, glädje och inspiration. Keramiken ligger mig varmt om hjärtat och att forma & bygga med händerna. Arbeta med faktiska saker, som går att ta på. Det finns mycket mer än bara keramik som är givande att arbeta med. Jag ger mig inga begränsningar i mitt sätt att uttrycka mig och skapa.

Inspiration

Den hittar jag i naturen här i mitten av Norrland. Bland våra norrländska berg, i de djupaste tjärnar och öar längs med kusten.

Den lilla Keramik verkstaden

Strax utanför Örnsköldsvik driver jag min keramik verkstad. Här jobbar jag med Stengodslera, en högbrännande lera som ger hållbara keramik föremål. Hos mig står form och funktion i fokus. Med en tidlös design och händer som skapat av känsla.

Nyheter

Senaste blogg inläggen.

  • Resan till MOLNBÄR
    Det här är ett inlägg som handlar om min resa till produkten Molnbär. Allt började skrivas redan vid årsskiftet 2020. Foton, film och tankar. Uppdateringar ifrån Januari. Tänk att en småstad som Örnsköldsvik tar del av en sådan satsning, för oss entreprenörer som inte är några stora industrier, eller stora arbetsgivare. Det känns otroligt fintFortsätt läsa ”Resan till MOLNBÄR”
  • Lanserings vecka.
    Idag startar lanserings veckan. Det är mycket som skall göras, ordnas och donas med. På FREDAG 28 AUGUSTI LANSERAR JAG NORRLAND PÅ TAPETEN. I ett projekt med HighCoast Creative och eXpression Design i Umeå. Med en digital lansering kommer du kunna vara med och delta under dagen. Allt kommer upp här på hemsidan på ettFortsätt läsa ”Lanserings vecka.”
  • Tidig timma vid en tjärn.
    Ännu en tidig morgon och jag är påväg till ett populärt promenad/hajk stråk längs Högakusten leden. Just denna morgon for jag, syrran och hunden Ludde till Sandlågan för att gå till Bales udde. Vi tänkte käka frukost intill den glasklara tjärnen uppe på berget. Att komma ut tidigt på morgonen, vandra efter den folktomma ledenFortsätt läsa ”Tidig timma vid en tjärn.”

Vill du gå keramik kurs?

Eller vill du förgylla någons stora dag med keramik?

Jag har massor med färdiga förslag som passar de flestas intressen och vill du skapa ett eget upplägg är det inget problem!

%d bloggare gillar detta: