Vår nya hjärtevän

För ca 14dagar sedan tog vi bilen till Stockholm för att möta och hämta upp vår nya familjemedlem.

Edwin.

Finaste Edwin. Vår snälla och håriga huligan.
Här är jag och Edwin strax efter att vi tog över honom. På en promenad efter en lång transport. Vi valde att åka en liten bit ifrån upphämtnings platsen för att komma undan stimmet på upphämtnings platsen.

Edwin är en hund som vi valt att adoptera ifrån Ryssland. Visst låter det galet? Att ta sig an en omplacerings hund från Ryssland. Jag tyckte att det lät galet och riskfyllt.

Efter att fått nos på några hundar i Sverige, genom en organisation fastnade vi för Edwin i Ryssland. Han var något speciellt, det kände vi. Efter noga övervägning med familj och hundvänner gick det snabbt för oss att bestämma oss. Vi ville adoptera Edwin. En föredetta gatuhund från Moskwa, han är 1,5år gammal.

Första dagen på gården med oss, Edwin verkade så tacksam över vår uppmärksamhet.

Edwin har verkligen visat sig vara en stjärna! Klok, snabblärd och så otroligt glad. Det bästa han vet är att gosa, gärna väldigt nära och att springa snabbt. Sträcka ut sina ben och långa rygg. Han är skit snabb!

Han har ett starkt pannben och kan tjura lite, tidigt om morgnarna och hellre gå in och sova igen. Men samtidigt otroligt tillgiven och duktig att gå i koppel. Vi är båda så glada för vår Edwin, han är verkligen perfekt för oss.

Edwin har smått börja hunnit hänga med på våra äventyr. Åka Skoter, varit med till hästarna och varit i stan. Längdskidor har vi testat men det behövs lite mer övning ifrån våra båda sidor.

Möte med älgar i skogen klarar vi galant!
Bad och kloklipp går som en dans!
Att hänga i keramik verkstaden är kanske liite tråkigt, om man frågar Edwin.

Jag trodde aldrig, i förväg att jag skulle kära ner mig så totalt i en hund så här snabbt. Men redan vid vårt första möte kände jag så otroligt mycket för Edwin.

Vår finaste Edwin!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: