Flytt

Under några snöslaskiga dagar har vi börjat landa. Katterna är hemmastadda, vi har fått upp lampor och gardiner. Det börjar kännas riktigt hemtrevligt.

Vi har flyttat till en gård. I ca 14 dagar har vi bott här. Och vi stormtrivs redan!

Det har alltid varit en dröm att en dag komma ut ifrån lägenhets livet för mig. I och med att jag har hästar, drömmer om hönor och att kunna ha verkstaden i anknytning till hemmet. Då är ju lägenhet inte optimalt för mig. Sedan att dela intresset med Henke känns underbart!

Vi har länge letat mer och mindre aktivt efter ett eget ställe utanför stan och nu ÄNTLIGEN har vi hittat det.

Vi har en hel del fix och renovering framför oss. Men det är ingen panik över att fixa någott, vår plan är att renovera köket tillfälligt. Med hjälp av färg, tapet och ett billigare parkettgolv. I mellandagarna har vi tänkt börja pyssla med detta.

Detta kommer ge köket ett ordentligt lyft!

Vid årsskiftet kommer jag flytta verkstaden till gården. Det bästa är att mina sprilarns nya ugn och lerkvarn kommer i mitten på januari. Jag längtar sååå!

Efter vintern är planen att ta hem hästarna. Det ska bli häftigt att äntligen ha hästarna hemma. Jag som alltid flängt från det ena stället till det andra kommer ju nu i framtiden knappt komma hemifrån då allt är samlat på samma ställe.

Mitt första jobb på gården är redan avklarat. Ett pyssel reportage i lokaltidningen. Bara 4 dagar efter att vi flyttat in. Det blev ett mycket fint och inspirerande reportage. Jag hoppas att du blir inspirerad!

Jag känner att jag vill dela med mig av utvecklingen i huset! Så tycker du att det är kul med renovering och gårdsliv är detta bara början!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: