Lanserings vecka.

Idag startar lanserings veckan. Det är mycket som skall göras, ordnas och donas med.

På FREDAG 28 AUGUSTI LANSERAR JAG

NORRLAND PÅ TAPETEN.

I ett projekt med HighCoast Creative och eXpression Design i Umeå.

Med en digital lansering kommer du kunna vara med och delta under dagen. Allt kommer upp här på hemsidan på ett eller annat sätt.

Här ser du en teaser på lanserings materialet.

Jag släpper ett helt nytt märke och gror en ny gren i mitt varumärke Design Andra Bullar.

Jag är glad, stressad och nervös.

Jag hoppas att ni gillar min nya nicsh som formgivare och framförallt mig som ILLUSTRATÖR. Jag är lite av en mång-konstnär och brinner för att skapa. Det finns inget stopp, inget material eller ny utmaning skrämmer bort mig.

Jag tror på min egna förmåga och jobbar hårt för att leverera topp kvalitet.

STAY TUNED!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: