Dubbelt upp!

Det känns som om det var nyss jag skrev om Linda Hörnfeldts bok Yrke influencer.

Nu är det dags för mig att skriva om boken igen!

Boken i min hand.

I och med att jag deltar i #ungihögakusten och är anställd av Leader Högakusten fick vi alla som deltar i sommar projektet en bok av Linda. Jag har boken sedan tidigare tänkte jag dela ut dubbletten till någon utav er!

Boken riktar sig mot dig som vill utveckla dina socialamedier och skapa en engagerad följarskara. Skapa bra material som kanske till sist kan göra så att du tjänar en hacka på jobbet du lägger ned. Ett toppen tillfälle för dig som är nyfiken på hur bakomliggande kunskap, taktik och strategi ligger bakom de flesta poster i media feedet.

Tävlingen är super enkel! Allt sker på instagram och det man skall göra för att delta är att gilla och kommentera tävlingsinlägget med sin favvo emoji. Jag lottar sedan ut en vinnare och boken skickas till den. Porto betalas av vinnaren, 30kr. Tävlingen håller på till och med onsdag den 22 juli kl 21.00

Allt står som skrivet på instagram. In & tävla!

@designandrabullar

Psst! Du hittar alltid min instagram längst ned på sidan.

Lycka till!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: