Dubbelt upp!

Det känns som om det var nyss jag skrev om Linda Hörnfeldts bok Yrke influencer.

Nu är det dags för mig att skriva om boken igen!

Boken i min hand.

I och med att jag deltar i #ungihögakusten och är anställd av Leader Högakusten fick vi alla som deltar i sommar projektet en bok av Linda. Jag har boken sedan tidigare tänkte jag dela ut dubbletten till någon utav er!

Boken riktar sig mot dig som vill utveckla dina socialamedier och skapa en engagerad följarskara. Skapa bra material som kanske till sist kan göra så att du tjänar en hacka på jobbet du lägger ned. Ett toppen tillfälle för dig som är nyfiken på hur bakomliggande kunskap, taktik och strategi ligger bakom de flesta poster i media feedet.

Tävlingen är super enkel! Allt sker på instagram och det man skall göra för att delta är att gilla och kommentera tävlingsinlägget med sin favvo emoji. Jag lottar sedan ut en vinnare och boken skickas till den. Porto betalas av vinnaren, 30kr. Tävlingen håller på till och med onsdag den 22 juli kl 21.00

Allt står som skrivet på instagram. In & tävla!

@designandrabullar

Psst! Du hittar alltid min instagram längst ned på sidan.

Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.