Nyp mig i armen!

Jag är så glad!

Jag i verkstaden.

Senaste glasyr-bränningen blev helt otroligt lyckad! Alla glasyrer blev fina och ugnen jobbade på i jämt tempo!

Jag jobbar på att ta fram en serie tallrikar och skålar som jag hoppas med hela mitt hjärta landar i ett restaurangkök i centrala Ö-vik.

Skålen som jag hoppas hamnar i restaurang.

Detta skulle vara en dröm, att levera en servis som brukas i restaurang. Dessa skålar är en perfekt pasta eller gryt tallrik. Eller varför inte servera en smarrig dessert av sorbet och nått knaprigt. Möjligheten är stor!

Jag har tillverkat en hel drös skålar och planerar att tillverka fler, då modellen är himla trevlig! Såå de kommer hamna i shoppen, för de som vill ha dessa i hemmet.

Äggfat med plats för 12st ägg.

Fyllt på med ett gäng äggfat, grönt och i en av mina personliga favoriter djupblå. Dessa är perfekta att servera ägg på eller att förvara äggen i kylen eller i skafferiet på.

Det har även blivit några nya kombos på odlingspinnarna.

Enkla i sin enkelhet.

Snart är det dags för en till glasyr ugn, jag längtar redan till öppningen. Då skall de platta tallrikarna vara klara i min servis. LÄNGTAR!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: