Yrke Influencer

Just nu läser jag boken:

Yrke Influencer av Linda Hörnfeldt.

I maj 2019 under HCCs pop up köpte jag Lindas bok och började läsa den. Nu läser jag den igen i samband med sommaruppdraget #ungihögakusten via Leader Högakusten.

Tankar som väckts:

Kan ni känna igen er vid att ha höga prestationskrav över er själva? Varför man väljer att göra si eller så? Är det den egna viljan som styr eller är det hoppet om vad andra förväntar sig av en själv? Vad är mitt djup, mitt syfte som entreprenör?

Många tankar som växt i takt med att jag läser boken. Boken är lättläst och informativ. Dess handling är hur Linda samt andra influencers bygger upp sina plattformar för en återkommande publik.

Medanns jag läser i boken noterar små anteckningar på tankar som väckts. Noterar dem i sidhuvud i boken.

Visst är det läskigt att kliva ur sin comfort zone, jag tror att det är något som oftast behövs för att man skall kunna, samt våga utvecklas. Testa nya grejor och våga göra fel. Backa och testa igen.

Precis vad jag behöver, en utmaning och kunskap till att ro ihop utmaningen.

#leaderhögakusten #ungihögakusten

Boken: Yrke influencer skriven av Linda Hörnfeldt.

Böcker och berättelser

Visste ni att jag är en riktig bokmal, struttar ofta runt med en bok i öronen. Ljudböcker är framförallt min grej, varför jag gillar just ljudböcker, är egentligen så typiskt mig… För att när jag lyssnar på en bok kan jag göra andra grejer samtidigt. Perfekt vid drejskivan eller när hagen i stallet skall mockas.

Jag har lyssnat på ljudböcker sedan jag var ett barn, då helst på Fantasy samtidigt som jag ritade karaktärerna när lyssnade eller att jag pysslade på någott kreativt projekt.

Nu som sanart 25år gammal lyssnar jag helst på deckare och spänning. Det bästa är när jag fastnar för en lång serie deckare, så jag verkligen har många böcker att plöjja. Jag gillar när jag följer karaktärerna i flera böcker.

Vi hörs, Linnéa.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: