I sin rätta natur.

Är det stort att drömma om en egen trädgård med ett gäng hönor? En plats för keramik och hästar. Ett hus för en familj?

Just nu längtas det och suktas efter hus. Att bo i lägenhet på sommaren är onice, största fördelen med lägenhet är på vintern när snöskottning och sandning sker per automatik. Om man frågar mig… Så det väll dags för oss att hitta nått eget, helt enkelt. Det är dock inte så enkelt som man kan tro.

Trädgårds knopp

Vilken lycka för mig, att visa upp min keramik i sin rätta natur. På söndag har jag äran att ställa ut hos Anette och Åsa i deras trädgårdar på Gullängesvägen 38 & 40. De öppnar upp sina trädgårdar för allmänheten 10.00-17.00. Man kommer och går så som man vill.

Hembakt fika finns till försäljning & det går att handla av min keramik.

Anettes & Åsas första öppna trädgård. Själv tycker jag att det är så fint att se hur dessa 2 trädgårdar nästan växer ihop, 2grannar som delar detta stora intresse. Grannskap som ur en feelgod roman.

Åk och upplev deras mysiga trädgårdar!

Det finns öppna trädgårdar över hela Sverige, är Annets och Åsas trädgård långt bort ifrån dig finns det troligtvis någon annan fantastisk trädgård att beundra.

Du hittar mer information om öppen trädgård och 1000 trädgårdar här nedan:

Tusen Trädgårdar 2020

Ha det underbart!

Linnéa

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: