En semester, hemma

Just nu känns det som att jag tjatar om det härliga sommarvädret. Men det går inte att förbise denna kanon start på sommaren. Jag får semester feeling och latar mig gärna i solen. Tänk att maj kunde vara så kall och ruskig. Medanns juni leverarar på topp!

Jag på klipporna i Skeppsmalen.
Kolla så härligt det är på klipporna!
Vår yngsta kusin hänger gärna med ut från stugan och njuter med oss.

Vi har hängt en del i Skeppsmalen den senaste tiden, där min pappa har en stuga & sjöbod tillsammans med hans syskon.

Skeppsmalen är verkligen ett smultronställe för många. Det kan upplevas trångt ute på klipporna när sommarbesökare svärmar. Därför kan det vara bra att vara ute i god tid för att haffa de bästa solklipporna. Vi gillar att sola och bada längst ut, precis vid hamninloppet. Men det gäller att hitta plana klippor så man kan sola bekvämt.

Oftast är havsvattnet kallt, då det inte är någon vik eller skyddat av skärgården, utan direkt ut i havet. Riktigt uppfriskande och det är oftast snabba dopp som gäller. Iallafall för mig, om jag kommer i vill säga…

Tidigare under min uppväxt har vi faktiskt smitit ifrån trängseln på klipporna med båt, styrt fören mot någon ö i öviks skärgård.

Sedan några år tillbaka har vi(pappa) inte någon egen båt och vi håller till mer och mer ute på klipporna. Vilket jag själv mer och mer uppskattar.

Klippor utan sand och oftast med svalkande havsvindar. Perfekt!

Vi hörs, Linnéa.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: