En midsommardröm

Midsommarhelgen har passerat i en semester betonad våg.

Min vän amanda med sin egenstickade tröja.

Det har varit helt drömskt väder, runt 25grader och strålande sol. Helt otroligt! Jag har verkligen njutit av sommaren till fullo. Samtidigt blickat tillbaka på de midsomrar som man klädd i raggsockar och regnställ varit. Frusit till en kall sill och när lockarna i håret stripat sig sedan länge. Då är det här idyllen.

Jag tillsammans med 3st barndomsvänner. Från vänster jag, Ellen, Ida och Amanda.

En magisk kväll tillsammans med barndomsvänner och respektive. På en åker i inlandet. Hur fint? Den här kvällen skall jag lägga bomull kring och förvara på en fin plats i minnesbanken.

Vi tjuter i kör till gamla sommardängor, äter sill och plockar blommor. Klär en midsommarstång och dansar genom kvällens timmar.

Sedan midsommar 2019 har vi som tradition att när vi dansat runt stången skall vi alla lyfta och skicka varandra genom midsommar kransarna. Jo, visst låter det sekt likt? Hihi det är lätt en av höjdpunkterna av tokighet och alla skrattar så de stupar. Minerna på de nya i sammanhanget var lätt förvånade. Men så snart de förstod vad som stod på agendan hakade de på.

Sommar blomster.

Cyklandes genom sommarnatten, i en ljus ulltröja och blå jeans. Fartvinden gör att det drar på halsen och trampar jag inte hårdare kommer jag börja frysa.

Inte för att jag fotade så mycket men jag ville bara dela det lilla som jag hade. Framförallt för att jag själv skall få en påminnelse om denna ljuva midsommar helg.

Hoppas ni kan blicka tillbaka på helgen med samma värme som jag.

Vi hörs, Linnéa.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: