En midsommardröm

Midsommarhelgen har passerat i en semester betonad våg.

Min vän amanda med sin egenstickade tröja.

Det har varit helt drömskt väder, runt 25grader och strålande sol. Helt otroligt! Jag har verkligen njutit av sommaren till fullo. Samtidigt blickat tillbaka på de midsomrar som man klädd i raggsockar och regnställ varit. Frusit till en kall sill och när lockarna i håret stripat sig sedan länge. Då är det här idyllen.

Jag tillsammans med 3st barndomsvänner. Från vänster jag, Ellen, Ida och Amanda.

En magisk kväll tillsammans med barndomsvänner och respektive. På en åker i inlandet. Hur fint? Den här kvällen skall jag lägga bomull kring och förvara på en fin plats i minnesbanken.

Vi tjuter i kör till gamla sommardängor, äter sill och plockar blommor. Klär en midsommarstång och dansar genom kvällens timmar.

Sedan midsommar 2019 har vi som tradition att när vi dansat runt stången skall vi alla lyfta och skicka varandra genom midsommar kransarna. Jo, visst låter det sekt likt? Hihi det är lätt en av höjdpunkterna av tokighet och alla skrattar så de stupar. Minerna på de nya i sammanhanget var lätt förvånade. Men så snart de förstod vad som stod på agendan hakade de på.

Sommar blomster.

Cyklandes genom sommarnatten, i en ljus ulltröja och blå jeans. Fartvinden gör att det drar på halsen och trampar jag inte hårdare kommer jag börja frysa.

Inte för att jag fotade så mycket men jag ville bara dela det lilla som jag hade. Framförallt för att jag själv skall få en påminnelse om denna ljuva midsommar helg.

Hoppas ni kan blicka tillbaka på helgen med samma värme som jag.

Vi hörs, Linnéa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.