Du kan kalla mig för…

INFLUENCER.


Reklamsamarbete med Leader Höga Kusten.


Ganska saftig och respekterad eller hatad titel.

Det känns såklart lite nojjigt att skriva ut det. För jag kan tänka mig att det kan sticka många i ögonen och höjas på en del ögonbryn just nu.

Jag är ju egentligen rätt försiktig av mig, med att sticka ut och skava. Det känns lite läskigt, men mest spännande. Jag är nog för driven framåt för att egentligen låta denna chans gå mig förbi.

För några veckor sedan sökte jag till ett sommarjobb som jag såg att min kreatör vän Linda Hörnfeldt hotat om på sin instagram. Det handlade om att man som ung i Höga kusten skall inspirerar andra unga till vad som händer här geografiskt. Just i år med ytligare utmaningar när alla konserter och mässor är inställda…

Jag sökte i vilket fall till detta och hoppades verkligen på att få napp. För jag vet att jag behöver en knuff i rätt riktning för att börja skapa mer videomaterial, som jag under många år varit sugen på att, skapa men aldrig riktigt fått tummen ur. Jag vill så otroligt mycket men har oftast svårt att få ihop alla dygnets timmar.

Jag intill vindskyddet och vid vattenkanten till Ögeltjärn strax utanför centrala Ö-vik-

För cirka 7dagar sedan fick jag ett samtal om att jag fått jobbet! YES!

Alltså jag har i 8 veckor fått äran & förtroendet att tillsammans med 5 andra unika unga vuxna i Höga Kusten, inspirera er till en vardag i Västernorrland. Det känns ärofyllt att få inspirera till det jag brinner mest för, keramik och naturen härikring.

Alla ni som är under 25år får jätte gärna använda #ungihögakusten och #ungapålandsbygden så kan även jag ta del av er vardag i sommar! Det skulle vara göra mig glad och vara så roligt att ta del av. Plus att delar man foton med taggarna har ni chansen till att vinna naturupplevelser i augusti, paddling i Ångermanland älven eller Klättring med ViaFerrata. SKOJ!

Jag på klipporna i Skeppsmalen.

Och jo jag vet, att ni är många som redan tycker att jag har mycket att göra. hihi, det är omtänksamt av er… men den här chansen kan jag inte tacka nej till. Jag får ett fantastiskt tillfälle att växa som inspiratör, kreatör och kommer verkligen kunna prioritera att skapa bra innehåll. Då tänker jag främst på videomaterial. Tidigare har jag verkligen känt att detta varit svårt att prioritera. Men nu när jag kan välja bort lite annat så kommer jag få utrymme och till att ge detta utlopp.

Såklart fortsätter jag att jobba på mitt projekt i eXpression design och allt kommer att lanseras i slutet på augusti. Jag är spänd på att visa resultatet!

Jag tycker att det är otroligt viktigt att dela kunskap, lycka och misslyckanden. Jag vill visa den keramiska processen, sprida inspiration och kunskap. Jag vill locka andra unga vuxna till att våga satsa och hitta rätt för att starta företag. Inspirera till att våga testa drömmen.

Så som många vet skyndar jag fortfarande långsamt som entreprenör, det går långt i från att leva på min verksamhet ännu. Men jag är på god väg och jag har känslan av att det bara kommer gå snabbare och snabbare nu, jag är i rätt riktning.

Mest av allt känner jag mig tacksam över att få förtroendet till detta uppdrag, hedrad. Det skall bli så roligt!

Kram, Linnéa

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: