I de dagar du ger den

Sommaren pågår de dagar du ger den.

Visst stämmer det? Allting, mer eller mindre blir vad du väljer att gör det till. Sommaren likaså. Väljer du att ta vara på hela dagarna, eller en eftermiddag eller morgon så får du dem.

Tas inte de små stunderna vara på, kommer de stora stunderna rinna mellan fingrarna. Jag upplever oftast att det är i de små stunderna som livskvaliteten finns, de små stunderna som förhöjer det stora.

Häggen i fullblom.

Nu i veckan fick jag klart att jag skall delta i ett speciellt sommarprojekt, här i Högakusten. Det känns spännande! Jag skall nämligen i uppdrag, inspirera i just det som jag brinner för mest, KERAMIK & naturen härikring! TJOHO. Såå jäkla skoj!

Det känns stort för mig, att få detta förtroende. Hedersamt och jag kommer vårda förtroendet ömt.

Nu låter kanske allt lite flummigt, men jag ska berätta mera senare. Just nu går jag runt på små fluffiga moln.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: