Underbart.

Vill du oxå lägga handen mot en mjuk häst mule, borra in näsan precis intill hästens öra och uppleva en fantastisk naturupplevelse till häst? Detta är en stor del av min vardag, helt otroligt lyxigt på så många sätt.

En av Grönåker farms fina hästar.

Jag har förmånen att tävla ut en fantastisk naturupplevelse till häst. Jag ÄLSKAR ju hästar och jag brinner verkligen för mina 2 islandshästar. Därför känns det SÅÅÅ jäkla kul att kunna ge er chansen till att upptäcka dessa underbara hästar! Det finns inget renare eller vackrare än en harmonisk relation mellan häst och människa.

Just nu tävlar jag ut en turridning värde 850kr på fina Grönåker Farm .
En turridning som passar den rid vana så som den oerfarna. De skräddarsyr efter dina behov och intressen.

Tävlingen sker på instagram, följer du mig inte där, gör det! Då missar du inga uppdateringar. Det är bus enkelt att delta, gilla tävlingsinlägget och tagga minst 1 kompis i en kommentar som du tycker borde följa med på turen om du vinner. Klicka här nedan för att direkt komma till min Instagram.

LYCKA TILL!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: