Solbacksgården

Jag är så jäkla glad över att den här skålen hamnade rätt. Den fick en egen privat utkörning till våra vänner i Överklinten för snart 1vecka sedan. Amanda & Dante uppskattar verkligen hantverket, de vet själva vilken kunskap och kraft som ligger bakom en sådan skål. Samt varje moment som kan gå fel längs vägen. De gick båda på keramik kurs hos mig när jag pluggade som lärling. Såå kul att de oxå är lite av keramik nördar! 


Det är så härligt att strosa runt i deras hus och se hur flitigt de använder sig av godsen de skapade under kurskvällarna. Det är lycka för en kursledare. Ett stort plus är att det är så lättsamt, smakfullt och kreativt inrett. En salig blandning av jakt troféer som samsas med mjuka skira tyger & blommor och en drös personliga loppis fynd. Såå fint, tycker jag. De köpte min ”lill” ugn i höstas och jag ser sjukt mycket framemot att föja deras egna keramik resa.

Nu i slutet av maj blommade Gullviviorna över gräsmattan, kycklingarna var några veckor gamla och det väntades med spänning på de första killingarna. Jag önskade verkligen att killingarna skulle komma när vi var uppe. Finns det nått sötare än killingar? Tyvärr såg vi inte skymten av någon skilling, när vi var på besök.

Själv tycker jag att det är härligt när det äntligen går att ta till vara på kvällarna. De där långa ljumma försommarkvällarna är lite av ett extra batteri för att ta sig igenom de kommande mörka månaderna. En motivation om att ljuset, värmen alltid kommer tillbaka.

Vi fick några fantastiskt trevliga timmar i försommarvärmen tillsammans med vänner och ett glas bubbel. Det är svårt att kräva mycket mer.

Ha de!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: