Ormbunke på svaj

Fantasi, fulla av lek och inspiration från skogen. Likaså andas de kust & hav.

Under tisdagen höll jag verkstaden öppen för försäljning och titt. Alla som handlade av mig på plats eller i webbshoppen deltog i en utlottning av en stycke Ormbunke på svaj, värde 500kr.

I och med denna utlottning hoppas jag kunna förgylla någons dag och att den får glädjas av denna hela sommaren. Att ormbunken förgyller en fin rabatt eller balkong.

Ormbunkarna på svaj är roliga att göra, jag hoppas att det återspeglas i dem!

Grattis till vinnaren Monica!

Vi hörs!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: