Förväntan

En liten film ifrån verkstaden, när jag hade verkstadsbutiken öppen.

Jag var spänd igår, nervös. Det hör till ovanligheterna. För att jag är en rätt trygg person, i mig själv. För alla som hänger med mig på Instagram kunde man inte missa min nervositet på stories.

Jag var nog mest nervös över om det ens skulle komma förbi någon överhuvudtaget. Men det hade jag inte behövt vara nervös över. För de 2 timmarna som jag hade öppet kom det förbi vänner, familj och bekanta. Dom skall bara veta hur glad jag blev. Det är så värdefullt för mig att kunna få visa verkstaden och mina alster. Tiden rann iväg.

Fjärilarna & pirret har nu lagt sig. Nu känns det istället som bomull i kroppen & knoppen. Jag känner mig mest tacksam till alla ni som hittade hit. Ni alla som tog några minuter av eran dag till att förgylla min!

På fredag drar jag vinnaren av utlottningen av ormbunken. Alla ni som handlade av mig i verkstaden eller i webbshoppen igår 26juni har chans till vinst.

Utöver min trevliga öppning, packade jag ur en glasyr ugn. Så bra! Alltså den gick klockrent IGEN! jag vågar fortfarande inte lite på ugnen. Men den börjar bygga mer och mer förtroende hos mig.

Kolla in de SUPER fin hänkellösa espresso kopparna! Eller de kanske t.o.m passar perfekt till cappuccinon. Jag blev verkligen såå nöjd över dessa.

Stort TACK!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: