Hela stan i skogen?

Visst är det så att mat smakar bättre utomhus?

Lite lättare friluftsliv, med dagsutflykter är ju bra fint nu efter en mörk och isig vinter. Här i Övik är det enkelt, nära och populärt med dagsturer. Bara strax utanför stan finns det flera natursköna ställen att ta sig ut till och njuta av vår omgivning. Jag underskattar hur gott det är att bara grilla en korv, det är för härligt ändå! Varför krångla till det så fasligt. Grillsäsongen har börjat och vi grillar redan flera gånger i veckan, likväl på hemma plan som på tur.

I lördags var vi ute för att leta grillhål, som så många andra… ute för att njuta av en härlig april dag. Vi styrde mot ett närliggande naturreservat Ögeltjärn, en lätt prommis upp på toppen ifårnparkeringen och man kan se hela öviks skärgård. Det är så fint där uppe! Vi var liite smarta, om man frågar oss… För det var otroligt mycket bilar på parkeringen så vi skippade den tjusiga utsikten på berget, och kunde därför sitta alldeles ensamma vi bergets fot. Intill den glasklara tjärnen som döpt hela berget, Ögeltjärn.

En knapp kilometers promenad i sand över tall mon, vi kunde i lugn och ro få en naturnära förmiddag.

Det är viktigt för mig att se det vackra i min omgivning. Det kan vara vass växande ovanpå gungfly på en tjärn eller ett ljus på ett hus. Jag tror att ett tränat öga kan se värde i den minsta grej. Det är så här jag hittar mycket inspiration till mitt skapande.

Vi hörs!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: