Bort med det vantarna

Efter den här veckans underbart fina vårväder åker nu vinter kläderna ned i källaren & ger plats åt vårens sneakers och säsongens tunnare jackor. Det är ju för härligt, med en förändring mot det lättare.

Det absolut bästa är ju att fynda i sin egna garderob! Är det ett tecken på att jag äger för mycket grejor? Att det går att fynda i sitt eget hem? Jag antar det… ändå tycker jag inte att jag eller Henke är några värstingar på att samla.

Min absolut bästa, snyggaste och skönaste jacka någonsin. Haffade den i morfars uteföråd för några årsedan. Mitt framför näsan på både morfar, morsan och syrran. Och jag är fortfarande lika glad att jag fick tag i jackan först. Efter en kemtvätt, efter månader av förvaring i min garderob(full av katthår) var den som ny. Snacka om hållbart mode!

Snowboard boots & skoter overaller byts ut mot nätta ljusa sneakers, pumps och over size jeansjackor. ÅÅ så jag ser fram emot att kunna svassa sunt i sneakers och min stora jeansjacka med en hodie under. det är bra härligt!

Ha de!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: