Bort med det vantarna

Efter den här veckans underbart fina vårväder åker nu vinter kläderna ned i källaren & ger plats åt vårens sneakers och säsongens tunnare jackor. Det är ju för härligt, med en förändring mot det lättare.

Det absolut bästa är ju att fynda i sin egna garderob! Är det ett tecken på att jag äger för mycket grejor? Att det går att fynda i sitt eget hem? Jag antar det… ändå tycker jag inte att jag eller Henke är några värstingar på att samla.

Min absolut bästa, snyggaste och skönaste jacka någonsin. Haffade den i morfars uteföråd för några årsedan. Mitt framför näsan på både morfar, morsan och syrran. Och jag är fortfarande lika glad att jag fick tag i jackan först. Efter en kemtvätt, efter månader av förvaring i min garderob(full av katthår) var den som ny. Snacka om hållbart mode!

Snowboard boots & skoter overaller byts ut mot nätta ljusa sneakers, pumps och over size jeansjackor. ÅÅ så jag ser fram emot att kunna svassa sunt i sneakers och min stora jeansjacka med en hodie under. det är bra härligt!

Ha de!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.