Maj maj månad.

Kallt och grått som attans. En dag när det känns som en tisdag i november och sommarens ljumma kvällar är sedan länge förbi.

Precis när jag packat undan vinterjackorna kommer kylan tillbaka. Men vad gör väll det när man kan klä sig i ylletröjor och regnjacka.

Sommaren känns ändå runt knuten. Jag ser fram emot den här sommaren. Min första sommar med riktig ledighet och jag tänker att jag dessutom kommer kunna få många timmar i min verkstad.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: