På liv eller död

Stickade ett hårband som om det vore på liv och död.

I torsdags började jag sticka på ett matchande hårband till vantarna jag färdigställde tidigare. Det gick otroligt snabbt att sticka, jag blev nämligen klar med hårbandet samma kväll.

Jag följde ett mönster av Anna artificia. Ett mönster jag haft på lur sedan Annas stickurs i slutet av förra året. Hårbandet är moss stickat och får en fin struktur av sticknings tekniken.

Till hårbandet använde jag ett turkost ullgarn. Jag gillar att sticka i ull för det känns gediget. Och jag blir inte bekymrad över att det ”killas och sticks” , det är lite trevligt tycker jag. Då vet man att det är ull och inte plast.

Hårbandet blir perfekt att använda i stallet. Jag föredrar att använda hårband på vår-vintern, det är både snyggt och bekvämt.

Värdefullt att kunna tillverka dem själv!

Ta hand om varandra.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: