Vantar

Nu har jag färdigställt mina första egenstickade vantar!

Ett svårt projekt då jag för första gången stickar flerfärg & dessutom blandade några mönster, både själva vant-designen och leomönstret. 😂Hihi såå det finns några brister på dem, någott förvirrad i vissa moment. Men jag är så nöjd över vantarna ändå! För jag fick ju ihop 1 par vantar med tummar och leo mönster. Precis det jag ville ha när jag började. Att blanda olika mönster var kanske inte av det enklaste utförandet. Men äsch, det gick ju!

Jag är såklart redan igång på nästa stick-projekt. Denna gång ett hårband jag kan använda i stallet i vår. Moss stickning och ett mönster av Anna Fahlgren.

Ha de!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.