Vantar

Nu har jag färdigställt mina första egenstickade vantar!

Ett svårt projekt då jag för första gången stickar flerfärg & dessutom blandade några mönster, både själva vant-designen och leomönstret. 😂Hihi såå det finns några brister på dem, någott förvirrad i vissa moment. Men jag är så nöjd över vantarna ändå! För jag fick ju ihop 1 par vantar med tummar och leo mönster. Precis det jag ville ha när jag började. Att blanda olika mönster var kanske inte av det enklaste utförandet. Men äsch, det gick ju!

Jag är såklart redan igång på nästa stick-projekt. Denna gång ett hårband jag kan använda i stallet i vår. Moss stickning och ett mönster av Anna Fahlgren.

Ha de!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: