Morsdag TIPS TIPS TIPS

Jag har kommit på värsta bästa grejen inför morsdag!

Presentkort till mina workshops Prova på-Trädgårdsknopp och Nybörjar-kursen 3h.

Visst är det en kul grej, både att ge bort men framförallt även att få!?

Skulle det vara intressant med presentkort på kurserna, även i andra sammanhang?

Jag ska trixa ihop en snygg design för att trycka upp korten. STAY TUNED, de kommer snart.

Vi Hörs!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: