På tapeten i influensa tider

Jag sitter och dricker kaffe på kaffe vid min dator. Försöker komma överens med digitala illustrations program & testar, testar och testar.

Otroligt passande att faktiskt sitta in låst i läggan och arbeta digitalt på datan nu i Corona hysterin. Det kryper i kroppen och jag nästan rinner ur kontorsstolen på grund av mina myror i kroppen. Jag är ingen stjärna på det här med digitala design verktyg, svårt, krångligt och tidsödande. Jag är heller ingen stjärna på att sitta på 1 stol en hel dag, framför en skärm. Mina kunskaper på faktiska papper och pennor är bättre! Men jag vill utmana mig till max i projekten Re-designing the future.

Vilket i sin tur lägger stor press på mina axlar, projektet blir förstorat. Men nu har jag efter massa skissande på papper även en digital skiss. YAY!!! Känner mig nöjd över mig själv, mindre nöjd med skissen. Men det är ju det som är grejen med en skiss, den ska utvecklas! Som jag slitit med det här mönstret… Jag vill att det här ska bli succé, vilket jag tror kommer gå. Men det är en slingrig väg att trampa.

Jag har hittat känslan och uppbyggnad. Aprikos visst är det en härlig färg?! Love it!

Imorgon ska jag skissa vidare på ett annat mönster som oxå hör till mina produkter i projektet. Spännande va?!

Som tur är började jag dagen i stallet med hästarna, så jag har fått vara ute och jobba lite med kroppen. Den absolut bästa starten på en dag är en stall morgon, de är nice hörni. Hade jag inte gjort hästarna i morse hade jag inte kunnat sitta still just nu, jag är en rastlös själ. Hihi

Vi hörs!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: