Påskharen

Jag är kanske ute i sista minuten för att få klart mina påskris dekorationer innan påsk. Jag fick en idé på instagram av en följare, om påskjakt… Det hade varit kul att hinna med att färdigställa och ha en liten påskigare skattjakt iår. Allt hänger på om jag får klart dem och om jag fortfarande har feeling om några veckor.

Ägg och harar till påskriset.

Min feeling går upp & ned. Just nu är det mycket som skall roddas. Vilket jag tycker är SVIN KUL! Äntligen är jag igång med verksamheten. Men jag har en förmåga att grotta ner mig i väldigt många projekt samtidigt. Jag håller gärna många bollar i luften så att säga. Och det kan bli mycket. Kill your darlings har någon sagt till mig, men det är ju sååå skoj med massa olika uppdrag och att kunna jobba parallellt med olika projekt. Det är intensivare i vissa perioder och lugnare i andra.


Hur jag än väljer att göra, kommer jag ha ett skit snyggt påskris i år! För jag har dekormålat äggen med enklare tulpaner. O de kommer bli såå fina!

Dessa kommer göra gott i ett ris.

Alltså blir det för mycket att hålla i luften sparar jag idéen om påskjakt till nästa år. För mig är det viktigt att det ska va kul, inte på tvingat eller krystat.

Härlig & soliga lördag nu ska jag ut o få sol på näsan! Ha de.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: