Kurs öppen för anmälan

Intensiv kurs nybörjare hel-dag

Tillsammans i en grupp 6-10personer(föranmäld) kommer vi gå igenom tekniker tumning, kavling samt skulptur och även testa på drejskivan. Största delen av tiden kommer gå åt byggande för hand, alla som vill kommer få tillfälle att dreja. Det kommer bli en dag, ca 3h. Jag har olika förslag av vad som kan skapas, självklart kommer finnas utrymme för egna idéer och tankar. Uppskattningsvis får man ihop ett stort fat, en ljuslykta, liten skål/mugg. Möjligheterna är oändliga. Vi kommer överens om återträff för att mötas och hämta upp alstren. 

2100kr/person komplett kurs inkl. material 2kg, glasering och 2st bränningar.

Hur går det till efter kursen?

All tillverkning av keramik sker vid kurstillfället, för att sedan luft torka. Därefter bränns de i första bränningen, Skröjugn, i keramikverkstadens ugn. När skröugnen är klar ca 1 dygn senare skall varje alster glaseras i överenskommen glasyr av kursledare för att till sist brännas i en glasyrugn, som tar ca 2 dygn. Hela processen tar ca 3-4v, sedan kan man hämta upp sina alster på plats i verkstaden i Ö-vik eller att jag skickar dem mot porto.

Datum 28 mars 12.00-15.00!

Boka på contact@designandrabullar.com

Prova PÅ- Trädgårds knopp ca2h

Välkommen att testa på materialet stengodslera, vi skapar trädgårdsknoppar. Föramälan! 1 tillfälle på ca 1,5 timme. En lättare workshop där vi skapar 1 lättare alster.

300kr/person inkl. material, glasering och 2st bränningar.

Hur går det till efter kursen?

All tillverkning av keramik sker vid kurstillfället, för att sedan lufttorka. Därefter bränns de i första bränningen, Skröjugn, i keramik verkstadens ugn. När skröugnen är klar ca 1 dygn senare skall varje alster glaseras i överenskommen glasyr av kursledare för att till sist brännas i en glasyrugn, som tar ca 2 dygn. Hela processen tar ca 3-4v, sedan kan man hämta upp sina alster på plats i verkstaden i Ö-vik eller att jag skickar dem mot porto.

Datum 11mars 18.00-20.00, 12 mars 18.00-20.00, 30 mars 18.00-20.00!

Boka på contact@designandrabullar.com

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: