Kurs

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna skriva detta, redan!

DATUMSLÄPP NU PÅ TORSDAG 18.00

Jag tror att platserna kan rassla till och det är bäst att ligga på vid 18.00 om man vill gå kurs i mars.

De kurser som jag släpper anmälan samt datum till är:

Prova på- Trädgårdsknopp 2h

Nybörjarkurs- hel dag 3h workshop

Vill du läsa mer om av kurserna innehåller, kostnad osv. Kika in i memyn kurs i högra övrekanten. Där finns all information att till gå.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: