PoP uP verkstad

Jag har en fråga till dig som är intresserad av att delta på PoP uP verkstad med mig. Sååå här står det till. 🌟

Jag har planerat in PoPuP verkstad senare i vår på en kursgård i norra Sverige. Inte alls såå långt bort från oss i Ö-vik, men det blir en liten utflykt.(ev. med norrlandsmått, ca 10mil i RUNDA svängar)
Såå frågan lyder:
Är du intresserad av en 2dagars kurs med övernattning?
Eller 1 dags-kurs (heldag, typ 5-8h tänker jag! )

Sedan en annan fråga!!
Vilket av dessa datum är bäst,
helgen v.21(kristihimmelsfärdsdags helgen)? eller
helgen v. 22(sista helgen i maj)?

Kommentera eller pm:a mig.


OBS! DETTA ÄR INTE EN BOKNING ELLER ATT DU LÅSER DITT INTRESSE, DU KAN VARA LUGN. Jag vill bara veta vad du skulle vara intresserad av att gå för kurs med mig.

Vi Hörs!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: