Glasklart

Några av våra glas som vi tillverkade hos Återbrukshyttan

Glasklart till fest och vardag.

Under varenda måltid som vi har haft sedan helgens påhitt i Bollnäs, har vi använt oss av våra egen-formade glas. Och vet ni vad?! de är as goa att dricka ur. De passar till allt, om jag får säga det själv, juice, vatten & jag har till och med testat att dricka te ur dem.

Jag älskar ju att kunna använda saker som jag tillverkat själv. Jag tycker att det är såå otroligt viktigt med en stark samt tydlig funktion. Nu kan vi både skryta med ”hemgjorda” kaffe muggar och egen formade glas. Hur fett?!

När jag tänker efter måste vi nog åka tillbaka till Anny på Återbrukshyttan och göra fler glas. Så vi kan duka med dessa när vi har större sällskap och fest!

Henkes egen modell av Festglasen. Super skojiga!
Äppelmusten som vi tillverkade glasen ifrån.

Som jag skrev i tidigare inlägg är alla glasen tillverkade från dessa äppelmust flaskor. Flaskor utan pant som egentligen skulle gå till glasåtervinningen på annat vis. Att ge dem nytt liv direkt och en fiffig funktion är så himlarns smart.

Vi hörs!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

%d bloggare gillar detta: