Jag frågade er på INSTA.

I söndags bad jag om frågor till en frågestund på instagram stories. Vilken toppen idé! För att utmana mig själv ordentligt ville jag erbjuda svaren på rörlig film. Som tur var blev jag inte överöst i frågor, hehe allt var hanterbart och fick mig inte att sparka bakut. Så varför inte kolla efter intresse av att se mig aktivt på Youtube oxå?

Funderar på nya idéer.

Intresset för videos verkar vara större än vad jag trott, vilket känns super kul och lite läskigt. För det är faktiskt rätt knäppt att prata in i kameran.

Jag blir lätt upprepande och kommer inte fram till vad jag vill säga. Hihi nybörjar-problem, antar jag… Därav den kanske liiite hackiga klippningen när jag försökt minimera allt ehhh, öhh och norrländska inandningar.

Video kan kanske vara ett format som passar mig, i min kreativa process. Framtida video idéer:

Jag vill visa upp hela processen och jag tänker att det blir en hel del häng vid drejskivan.

Framförallt kul för mig själv, att i framtiden kunna backa tillbaka och se vad jag har gjort genom tiderna.

Tänk att det alltid kommer nya idéer och projekt när jag är mitt uppe i nått annat? Jag börjar fundera om detta nya video inspelande är en sorts flykt från mitt STORA projekt i Re-designing the future? eller om detta projekt bara ger mig mersmak till annat.

Jag är otroligt glad, taggad och engagerad i Re-designing the future, men det är minst sagt ett STORT projekt för mig. OCH kräver mycket jobb. Jag tänker dag-som-natt över min idée. Jag är helt klart nöjd med själva idéen och mitt koncept. Trots att jag har en väldigt tydlig bild i mitt huvud är allt ännu väldigt flytande. Känslan är att hela min mindmap i huvudet simmar runt i en skör bubbla och går jag in och rör om alldeles för mycket kommer bubblan att poppa. Jag är nog lite rädd för att misslyckas och inte ro ihop detta… Men jag är övertygad om att det kommer bli Succé i slutändan! Den kreativa processen är intressant, uttröttande och givande. Allt i olika faser, fram och tillbaka. Min kreativa process går att likna med en svängig berg-och-dal-bana.

Nog om detta!

I videon kör jag en snabb rundtur i verkstaden, jag målar några väggar och röjer undan rejält! Härligt med solljus och mycket energi.

Vad tror du om mina video ideer? Att visa hela processen, från lerklös till färdigt bruksgods, skulle det vara intressant?

Vi hörs!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: