Glöm för gudskull inte…

Vill börja med att tacka min vän Ebba som gav mig denna idé!

Sjukt bra!! (att jag inte kom på den själv!?)

Jag har designat en ny stickers, den bästa hittills om du frågar mig.

Passade även på att filma en film om varför jag tycker att denna sticker är så pass viktig att använda.

För när det kommer till kritan, i brådskande tider är det lätt att glömma ljusen tända…

Glöm inte att släcka ljusen

Super enkel att använda, bara att klistra upp på dörren. Klistermärket är tryckt på kavlitets vinyl & tål dessutom regn och rusk.

För din egen och andras säkerhet med stil.

Kramis Linnéa

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: