Brukbar konst

Visst är det fantastiskt att kunna använda sina saker till något vettigt? De har och fyller en tydlig funktion i vardagen.

Jag tycker det är viktigt att kunna ha ett funktionellt hem. Med saker som fyller ett värde, förhöjer rummet rent estetiskt eller med en tydlig brukbar funktion. Slås dessa två ihop är det JU ÄNNU BÄTTRE.

Brukbar konst, finns de något bättre? Eller som man kan kalla Konsthantverk.

Jag vill SKRYTA med att jag är himlarns nöjd med mina kökshanddukar. Dessa är i bomull och lin bladning för bästa känsla, till ett schysst pris. Eftersom jag inte har någon diskmaskin kan jag stolt säga att jag använder mina kökshanddukar dagligen och de tar stor stryk. Efter tvätt och en strykning med hett järn är detaljrikedomen slående. trots vår något vilda hantering.

En perfekt sak att pryda köket med. Brukbar, snygg och rolig.

Jag har mitt arv efter uppväxten i en industristad. Pappersbruk, maskinhallar och hockey-tokiga invånare. Vilket är fint på sitt sätt, jag trycker på Hantverk, design och funktion. En fin kombo som kommer hålla i livslängder. Tydlighet i vad jag står och vad jag värderar har växt sig skarp. Det är nyttigt att skynda låååååångsamt, trots att världen snurrar på i raceing-fart. Jag hinner sålla mig själv i min egna bubbla, för att göra min bubbla tydligare för dig på andra sidan. Dela glädjen i hantverket är stor!

Nog med hybris för idag, vi hörs.

Kramis!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: