Hugg tag i kameran

Ibland får jag förfrågan om fotouppdrag, från nära och köra. Vilket är SÅÅ himla kul. Fick äran att fota min kära kusin Ulrika som driver instagram Nygardenbergom. Där följer vi hennes o familjens gård Nygården i Bergom. Länk nedan

https://www.instagram.com/nygardenbergom/

Gården är en släktgård som under generationer varit i hennes släkts ägo. Tiderna har gjort att gården brukats på olika vis. Nu är det Ullis tur att bygga upp sitt och sin familjs liv på gården och dess ägor. Ska bli en inspirations resa för mig som oxå drömmer om ett liv på landet med eget bruk(keramik), en del självförsörjning av rotfrukter, bär och frukt.

Jag tror att det bubblar där under ytan av stora ideer och visioner. Därför vill jag tipsa om deras resa i renovering, smakfull inredning och häftiga utomhus projekt.

In o följ dem på instagram.

Med smakfulla färgval och härliga loppis-fynd inreds huset med mycket känsla.

TIPS, TIPS, TIPS!

Ha de!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: