I mina gömmor

Min stadsduva i akvarell, en personlig favvo i arkivet.

Idag fick jag feeling till att börja måla. Så jag börjar leta efter akvarell-pappers-spill som jag kan använda som skiss. Gissa om jag hittar någott papper?

Jag hittar inte mycket till spill, men jag hittar nått annat skoj!

Hittar ett gäng gamla grejor. 10 år gamla blyerts teckningar, skisser från gymnasiet och målade teckningar från senare år. Vilken nostalgi tripp!

Lyckorussets polare och några akvareller sedan de senaste 6åren.

För typ 100år sedan hade jag en blogg där jag la upp allt jag målade och ritade. Jag kommer ihåg att jag mest var aktiv under högstadiet. Bloggen innehöll till mesta dels blyerts teckningar. Jag målade och ritade typ VARJE DAG!

DESSVÄRRE tog jag bort den bloggen innan jag började gymnasiet. För att jag tyckte de va pinsamt att mina blivande klasskompisar skulle dömma mig. Fett trist så här i efterhand. Hade varit kul att läsa hur Linnéa tänkte om sitt konstnärliga uttryck då, som 13-15år… Ingen skulle ju bry sig om jag hade en blogg med kassa blyertsportätt.

Bruden med de röda solbrillorna är lite fräck ändå! Jag

kommer ihåg hur nöjd jag var med nordsvensken i träns. Kommer t. O. M. Ihåg att en av mina favorit bloggare kommentarade den teckningen. COOLT!

En bergsget från en bildlektion på högstadiet. I blandad teknik, hihi antar jag…

Bergs geten rafsade jag ihop på någon bildlektion när vi hade fri bild, om jag kommer ihåg rätt.

Jag var en av de där som övade på sin autograf. Haha sjukt ju. Antar att jag hade läst att det ”skulle” man göra, i nått magasin. Att jag som typ 8år övade in min signering. Som faktiskt ser i stort sätt likadan ut idag!? Galet.

Skulle jag möta en unge idag som satt och fyllde A4 på A4 med sin autograf hade jag tyckt det va någott skumt…

Eller är det det som kallas stjärnstatus?

En Morgan-akvarell och två teckningar i tusch.

Kul att du ville se några utvalda alster från min uppväxt.❤️

Ha de!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

%d bloggare gillar detta: