En välkammad aprikos.

Min personliga favorit, min tokiga personlighet.

Insåg i skrivande stund att de här bilderna aldrig publiceras, det är de helt klart värda.

Foton & film från i våras när jag hade äran att vara hårmodell till syrrans yrkesprov till frisör. Rätt tokig frisyr, otroligt välkammad. Aldrig varit så kammad! Självklart matchar jag en aprikos hårhjälm med en av mina retro klänningar i pastell. Denna är en stram modell från 60-talet? skulle jag tro. Nyper ihop den i ryggen för skräddarsydd känsla, älskar färgerna och det tjusiga fallet ned till knäna.

En skojig video jag gjorde i samband med tuggandet av ett gäng bubbelgum.

Hittade en påse bubbelgum långt bak i skafferiet. Tuggade frenetiskt ett gäng och så BAAM. Stora tuggummi bubblor i matchande nyans till stylingen.

Bättre bild på hur tjusig klänningen är. HANDSYDD, ren och skär lyx i gaberoben.

Det är en ren och skär LYX att ha en frisör i familjen. Man blir så ompysslad. Förr var frisör besöken ren LYX. Så frekvent som jag nu suttit i frisörstolen det senaste året blir det nästan, bara nästan lite vardagligt.

Ha de!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

%d bloggare gillar detta: