Jag är PÅ-GÅNG!

Efter en del kliande i huvudet, kollande i börsen samt hel del googlande. Har jag kommit fram till att investera i nytt styr, och ny el till ugnen. Förhoppningsvis är det bara att tuta och köra sedan, när allt är inkopplat. Ugnen ser så pass fräsch ut så jag håller mina tummar & tår för att detta är lösningen. Jag vet faktiskt inte om ugnen är använd innan jag köpte den, det ser knappt ut så. Den har stått i en hel del, den är helt klart äldre än mig…

Så Snart, SNART, SNART! Kommer datum till workshops. Ser fram emot detta mycket!

Ha de!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.