Jag är PÅ-GÅNG!

Efter en del kliande i huvudet, kollande i börsen samt hel del googlande. Har jag kommit fram till att investera i nytt styr, och ny el till ugnen. Förhoppningsvis är det bara att tuta och köra sedan, när allt är inkopplat. Ugnen ser så pass fräsch ut så jag håller mina tummar & tår för att detta är lösningen. Jag vet faktiskt inte om ugnen är använd innan jag köpte den, det ser knappt ut så. Den har stått i en hel del, den är helt klart äldre än mig…

Så Snart, SNART, SNART! Kommer datum till workshops. Ser fram emot detta mycket!

Ha de!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: