Sista, någonsin. Sen äre kört…

Jag har en bricka av varje storlek, som jag stolt använder, dagligen. Men det bästa som hänt mig med dessa brickor var när jag skrollade igenom hemnet. I snokande jakt efter drömmen om eget boende. Alltså eget hus, där vi kan bre ut oss med djur,natur och kreativ atmosfär.

Så, helt plötsligt ser jag att en av mina brickor stoltserar på en köksbänk. Fett COOLT!

För mig, ser jag att bara det absolut finaste som står framme under en mäklarfotografering. Mycket värmande att se sina produkter i dessa krokar. Jag lägger ned mycket tid & engagemang i min design och blir ALLTID otroligt glad när jag får respons från världen, utanför min bubbla.

Det är redan 3,5 årsedan jag fick hem mina brickor Daggkåpa. Helt ärligt, de blir bara snyggare och snyggare med tiden. Mitt tidlösa mönster går inte ur. Jag är otroligt nöjd med kvaliteten på träbrickorna, de går till och med att diska dem i storköks-diskmaskin! Det talar ju om hur fantastiskt slitstarkta brickorna är. Det finns 2st av den Lilla brickan kvar att köpa.

De finns hos min återförsäljare Blomstersateljén i Ö-vik. Dessa kommer inte komma tillbaka till handeln utan det finns 25st av vardera storlek och thats it.

Alltså 2st kvar för den som vill haffa, sen äre kört.

Vi hörs!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: