Med ett kort skaft och rosa mönster.

Vacker frostig grankvist.

Nu har jag fått ihop ett par sockar med rundstickorna. Mina första stickade sockor. Hälen var kanske inte så klurig som jag först trott. Delar jag upp mönstret i olika delar och tar var del för sig, går det faktiskt att klura ut teknikerna. Funkar även bra som hjärngympa.

Hittade åt ett sockmönster på Järbogarn, efter en googling. Dessa har ett kortare skaft och passar utmärkt att dra på en kylig dag. Jag använde mig av ett fiffigt garn som är infärgat så att det blir ett mönster av sig självt, när sockorna stickas fram.

Nästa stickprojekt är ett par tumvantar, ett grundmönster från Garnomera.

Jag tänker utmana mig ordentligt och sticka dessa med leopardmönster över handen. själva resåren är enfärgad och tummarna likaså. Förhoppningsvis kommer jag få till en läcker kombination av blått, tukost och beiget. Än så länge stickas resåren till vantarna.

Stickning är rätt hippt ändå, när jag börjar utforska internet och insta. Det finns galet mycket snyggt som går att tillverka, med tid och garn är allt möjligt.

Ha de!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: