HÅLL TRUTEN!

Du som besökte Galleri Lokomotiv under december månad, stötte på mina kaxiga fågelhuvuden. För dig som missade utställningen finns chansen att få en chans till att se dem på foto.

Fågel-huvudena är tillverkade i lufttorkande lera, torkade och målade samt lackade i flera lager. För att få upp djupet i färgerna.

Truten i smalingen av Korpar
Korparna

Ha de!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

%d bloggare gillar detta: