Katterna och jag för en kväll

Ikväll är en av de bättre kvällar. Jag avbokar planerna för att lyssna på mig själv och stannar hemma. Ensamhet är lite av kvalitets tid för mig. Sambon på hockey och egentligen skulle jag möta upp vänner & vin.

Vyn från soffan.

Det är nått speciellt med att vara hemma alldeles själv. Plöjja kultur program på svt play o bara njuta av olika konstnärliga uttryck. Lättsamt och bra för mig. Sedan när jag är ensam så är känslan som störst att jag faktiskt duger precis så, som en soffpära eller en popcorn-mulare. Kalla det vad man vill, Skönt är det iallafall. Att bara duga. Jag ska försöka bli bättre på att tillåta mig duga, bara. Men jag är nog ganska mån om att ha en hyfsat yttre. Både fysikt och psykiskt.

Min absoluta favorit skåp.

Tänder några ljus och har de gött. Jag hoppas att ni oxå lyssnar på er själva. Var snäll mot dig själv.

Mitt kontor. I lagom stök, ikväll lyser inte flitens lampa.

Tips! Mitt absoluta bästa doftljus. Fantastisk doft! Från bruka i doften prosecco.

Favorit ljuset från Bruka med doften prosecco.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: