Tack 2019

Strax startar ett nytt år och nya möjligheter. Det bubblar av idéer. När jag tänker efter startar inte bara ett nytt år utan även ett nytt decennium. Det är läskigt att börja tänka på vilken personlig utveckling som händer på 10 år. Från 14 år till 24år. Självklart finns en liten del av mitt 14åriga jag kvar. Men det går inte att jämföra. Jag hade inte ens gått ut högstadiet för 10 år sedan. De sista åren har gått fort. Jag har verkligen fokuserat på att ge min tid mening. Trots att det har ledd till många extrajobb och lite ledig tid för att finansiera allt som jag vill göra. Så har det varit värt det, i efterhand. Nu har jag byggt upp grunden för mig och mitt varumärke. Framtiden kommer visa sig, men jag vet att jag vill utvecklas mer. På allt!

Vandrade en frostig vinterdag. Högakusten är magiskt vackert.

För att inte glömma 2019. Vill jag bara visa några tillfällen, projekt och highlights. Trots att det gått långsamt och ibland kännts hopplöst. Så som det nog gör för alla där emellanåt. 2019 har gett mig många tillfällen att växa. Min plattform har blivitt större och kommer ge 2020 stora chanser till att bli större.

Oskars fina film om mig och Design Andra Bullar. Filmades i juli.

Det har hänt mycket bra grejor 2019.

En snöig promenad tillsammans med Hilma och hunden Ludde.

Jag har bytt jobb, helt och hållet. Till ett jobb som ger mig möjlighet till att utveckla mitt företag. Det är formgivning, design & hantverk som jag brinner för och har som mål att arbeta med på heltid. Men det är en bit bort innan jag kommer ta det steget, trots att så nära som jag är nu har jag aldrig varit. Jag skyndar långsamt med mitt varumärke, jag vill bygga det hållbart. Hållbart både för mig och min produktion.

Packar upp inför marknad.

Jag har ÄNTLIGEN en verkstad att arbeta i. Nu jäklar kommer det produceras, hållas kurser och SKAPAS. Det är otroligt roligt att inspirera & dela glädjen av kreativtet. Lära att respektera och uppleva det magiska med keramik & hantverk.

Jobbar på ett kommande konstprojekt som skall vara klart till sensommaren.
Svampar lufttorr mugg.

Kort och gott har det hänt mycket bra. men med hästarna har jag haft utmaningar. Ovanligt mycket sjukdom & elände för mig och mina hästar. Men, trots allt tråkigt, har jag aldrig varit så rid-glad och engagerad i min utveckling som ryttare. Tack till min instruktör Victoria Lindgren, Ekipage Utveckling, som får mig att upptäcka nya nivåer i ridningen. Vi är på bättringsvägen efter 2 st kolikanfall och en fång under året. Nu hoppas jag att det vänder.

Svala min egenuppfödda islandshäst.

Jag har smått börjat rida Hilma igen,efter fång. MAGI. Första gången jag satt upp i december var det över 150 dagar jag sedan jag sist red henne. Hilma är häftig att rida, så jag saknat hennes Go och arbetsvilja. Världens fräsigaste islänning.

Hilma i vinterhagen.

Jag är väldigt nöjd över mina designade klistermärken, det verkar ni oxå vara. ❤ Dessa skapade jag i början av 2019.

Mina populära djur-stickers.

Lyckorusset min kitchiga akvarell som gör så många glada. Målades i januari, en riktig kick att sitta vid akvarellblocket. Jag hoppas kunna skapa mer med penslarna.

LYCKORUSSET 78
foto Oskar Karsson
Work in progress. Arbete med penslar.
Känslan när Laleh ”gillar” mitt barnsliga porträtt på instagram. Gjorde hela konserten.

Lite, lite, liiite ledighet. Kreativtet behöver vila och återhämtning.

Sena sommarkvällar.
Självklart ställde jag upp som syrrans hårmodell för yrkesprovet.

Flow att kunna synas vid många aktiviteter, evenemang och marknader. Jag har deltagit i fler än någonsin 2019. Det är otroligt roligt med möten, av nyfikna och intresserade.

HCC pop upp i maj.
Nya återförsäljare 2019.
Morgan och kudden Fox & Friends.

Mitt under högsommaren och i semstertiderna tävlade jag ut 3st Svanprinsar. I form av Skattjakter på instagram stories. Vilken succé! Klurar redan nu på vad jag ska göra för kul till denna sommar.

Tävlade ut 3st skulpturer i Juli.

Ett av de roligaste projekten som jag har pågång är kurs, workshops! All info om detta kommer innom loppet av några dagar. Jag ser MYCKET fram emot att inspirera er i lerans magi. Är du intresserad? Vad kul! All info om detta kommer innom kort.

Kreativten flödar
Knådar luft ur lerrseter så att det går att skapa nytt av resterna.
Skulpturer i keramik. – foto Oskar Karlsson
Reportage i lokalt blad.

Visst hänger ni med på min resa 2020? Jag är övertygad om att det kommer vara ett häftigt år för mig.

2019 har varit ett år av kunskap och utveckling.

ÖNSKAR ER ETT GOTT SLUT OCH ETT FINT NYTT ÅR.

Foto från en storstadsresa jag gjorde en helg under hösten.

Nu ska jag räkna in det nya året tillsammans med kärlek och vänner. Vi ses igen nästa år.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

%d bloggare gillar detta: