Mössa

I ett regnigt fjäll.
Tok nöjd över resultatet!

Under december månad har jag färdigställt en mössa. Påbörjade projektet under Annas stickurs. Jag är såå nöjd. Lärde mig läsa stickdiagram och sticka flätor.

Fnular på om jag ska sticka en till i annan färg så att jag kan mixa o matcha. Den är ju TOK FIN!

Det är såklart Anna som gjort mönstret och visst är det charmigt!?

Nästa projekt ska bli vantar! Funderar på vilken utmaning, flerfärgsstickning med mönster eller om jag ska börja lätt med randiga vantar…

Regnet öser ner i norra Sverige. Jag traskar runt med mössa, vantar och skoter kängor i snöslask.

Ha de!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: