Nya projekt

Från en dag till en annan. Så fort kan det vända för mig.

Idag har jag jobbat heldag i projektet eXpression design, Re-designing the future. Alltså, jag fattar inte att jag får möjligheten till att delta i detta projekt. Så tacksam, det är en DRÖM som går i uppfyllelse. Detta hoppas jag kommer ge mig en rejäl knuff, i rätt riktning. Jag vill ut på marknaden nationellt och internationellt. Japp, jag skriver internationellt. För jag vill visa vad jag går för, inför hela världen. Knuffa ned Janten i mig och våga visa vad jag kan!

Det lär bli en intensiv resa, som jag har framför mig. Där produktion av min design skall tas igång i samarbete med lokal producent. Allt detta skall kort och gott vara klart till hösten 2020. Så det gäller att brainstorma nu och börja skissa på olika idéer.

Kreativa möten på studiebesök, där hantverk och material är i centrum. Jag blir alltid otroligt inspirerad av att möta människor med liknande värderingar kring hantverk. Kunna lyssna till deras tankar och kreativa process. Jag delar gärna med mig av mina egna tankar och idéer.

Hur häftig resa!? Nu skall mitt huvudkontor vila. För att komma på kloka tankar, värderingar och idéer.

Vi Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.