Nya projekt

Från en dag till en annan. Så fort kan det vända för mig.

Idag har jag jobbat heldag i projektet eXpression design, Re-designing the future. Alltså, jag fattar inte att jag får möjligheten till att delta i detta projekt. Så tacksam, det är en DRÖM som går i uppfyllelse. Detta hoppas jag kommer ge mig en rejäl knuff, i rätt riktning. Jag vill ut på marknaden nationellt och internationellt. Japp, jag skriver internationellt. För jag vill visa vad jag går för, inför hela världen. Knuffa ned Janten i mig och våga visa vad jag kan!

Det lär bli en intensiv resa, som jag har framför mig. Där produktion av min design skall tas igång i samarbete med lokal producent. Allt detta skall kort och gott vara klart till hösten 2020. Så det gäller att brainstorma nu och börja skissa på olika idéer.

Kreativa möten på studiebesök, där hantverk och material är i centrum. Jag blir alltid otroligt inspirerad av att möta människor med liknande värderingar kring hantverk. Kunna lyssna till deras tankar och kreativa process. Jag delar gärna med mig av mina egna tankar och idéer.

Hur häftig resa!? Nu skall mitt huvudkontor vila. För att komma på kloka tankar, värderingar och idéer.

Vi Hörs!

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: