Förberedelser

Detaljerna är spikade.

Sortimentet packat och klart.

Imorgon Lördag drar vi igång Bruksgdosets julmarknad klockan 11.00.

Jag har lite keramik kvar att rensa ut. Vill du handla? Halva priset på all kvarvarande keramik.

Tacksam att kunna ställa iordning rubbet innan det drar igång med helg. Jag hoppas att vädret blir krispigt och luften hög. Precis som dagen var när jag körde upp allt till byn Banafjäl.

Min snälla vän Shanelle hjälpte mig att fota medan jag ställde iordning. Uppskattar all fotohjälp jag kan få. Jag har insett hur svårt det är att fota med självutlösare. Guld värt att ha en händig vän som är en lirare på kamera! Då hamnar jag lättare på foto.

Vacker miljö Anna-karin har att jobba i.

Vi ses på Bruksgodset i Banafjäl.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: