Att kunna avsluta påbörjade projekt

Visst är det skoj att påbörja nya idéer och skapa projekt. Men nått som är minst lika bra är att genomföra och avsluta projekt. Bocka av idéer som legat och grott under lång tid. De lixom gnager, suger energi trots att de är på paus.

Skärpan är kass och jag är i ständigt flow i verkstaden. Svår att fånga på bild helt enkelt.

Dessa krukor är för tillfället under arbete och de har legat och grott på huvudkontoret i nästan 2 år.

Föregångarna jag tillverkade för ca 2 år sedan.

Dessa små vaser/ljus koppar är föregångarna till dessa någott större krukor som jag håller på att tillverka nu.

Skönt att bocka av saker och ting. Då ges det mer utrymme till nytt. Jag jobbar på extremt effektivt i verkstaden nu. Jag antar att det beror på min keramik-abstinens och att jag har otroligt sug efter att jobba.

Kreativt flow är magiskt.

Psst. Mina djurskulpturer är någott som oxå skall utvecklas. Någott som ligger och gror som jag arbetar med just nu.

Publicerad av Design Andra Bullar

Verksam illustratör och formgivare i Örnsköldsvik. Just namnet Design Andra Bullar kommer ifrån talesättet ”nu blir det andra bullar” samt mitt första tryck ”Andra Bullar”. Då 2015 var Design Andra Bullar en hobbyverksamhet som jag drev genom att gästa olika lokala marknader. Under tidens gång började jag gilla namnet, med sin underliggande mening och valde därför att behålla det. Design Andra Bullar har varit företag sedan 2017. För mig står Design Andra Bullar för mod, nytänkande och nyskapande. – Linnéa Öberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: