Att kunna avsluta påbörjade projekt

Visst är det skoj att påbörja nya idéer och skapa projekt. Men nått som är minst lika bra är att genomföra och avsluta projekt. Bocka av idéer som legat och grott under lång tid. De lixom gnager, suger energi trots att de är på paus.

Skärpan är kass och jag är i ständigt flow i verkstaden. Svår att fånga på bild helt enkelt.

Dessa krukor är för tillfället under arbete och de har legat och grott på huvudkontoret i nästan 2 år.

Föregångarna jag tillverkade för ca 2 år sedan.

Dessa små vaser/ljus koppar är föregångarna till dessa någott större krukor som jag håller på att tillverka nu.

Skönt att bocka av saker och ting. Då ges det mer utrymme till nytt. Jag jobbar på extremt effektivt i verkstaden nu. Jag antar att det beror på min keramik-abstinens och att jag har otroligt sug efter att jobba.

Kreativt flow är magiskt.

Psst. Mina djurskulpturer är någott som oxå skall utvecklas. Någott som ligger och gror som jag arbetar med just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.